Aprecieri după Transilvania Cubing Open 2019

Prima competiţie desfăşurată în anul 2019 a fost un adevărat SUCCES, din toate punctele de vedere ale unei competiţii de speedcubing.

Competiţia a avut loc în weekendul 2-3 februarie la Colegiul Agricol “Traian Săvulescu”, din Târgu Mureş, unde au participat peste 50 de concurenţi.

Recordurile personale şi recordurile naţionale au luat amploare, în cadrul concursului, acestea fiind înregistrate de János Bereczki, Haluk Ulkusal, Martin Fronescu şi Kaloyan Galabinov (Bulgaria) la diferite probe, precum  6x6x6, 7x7x7, 3x3x3, pyraminx, megaminx.

 

Competiţia de speedcubing din Târgu Mureş a apărut şi la OBSERVATOR, emisiune în care diferiţi concurenţi au vorbit despre pasiunea lor, iar delegatul WCA Mihai Căpăţinescu a vorbit despre activitatea principală a concursurilor de acest tip.

 

Succesul competiţiei Transilvania Cubing Open 2019 se datorează în mod special familiei Bereczki, care s-a implicat foarte mult pentru ca cele două zile din februarie să rămână în amintitrile noastre frumoase.

Multumim familiei Bereczki pentru alegerea unei săli de concurs impecabilă, dotată cu tot ceea ce este necesar unei competiţii de succes. Mulţumim pentru sprijin şi pentru colaborarea minunată, care a dus la rezultatele remarcabile, înregistrate şi pe WCA.

 

Suntem foarte fericiţi când întâlnim oameni frumoşi, care apreciază tot efortul depus pentru realizarea competiţiilor de speedcubing şi se implică cu tot dragul pentru ca toţi participanţii acestor competiţii să fie fericiţi.

 

Mulţumim!

Asociaţia Română de Speedcubing

Posted in:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.