Aprecieri şi mulţumiri pentru susţinerea la Next Star 2018

Aşa cum am specificat într-un articol anterior, Alexia Fierbinţeanu Călinescu a intrat în marea finală Next Star, emisiune ce se difuzează pe Antena 1.

 

Acum vrem să vă informăm că numărul, pe care l-aţi văzut sâmbătă, 30 iunie, nu putea să fie fezabil fără ajutorul unei echipe întregi de oameni pasionaţi de activitatea de speedcubing şi fără sponsorizarea Pizzeriei Mamma Mia Don Felipe din Oradea.

Practic, cele 50 de cuburi, cu ajutorul cărora Alexia şi-a desfăşurat numărul impresionant, au fost achiziţionate prin intermediul sponsorizării primite de la Pizzeria Mamma Mia Don Felipe din Oradea, la începutul acestui an.

Mulţumim, din nou, Pizzeria Mamma Mia Don Felipe!!!

 

În plus, trebuie să specificăm că fără Maya Maghiar, nu ajungeam să colaborăm cu Pizzeria Mamma Mia Don Felipe, aşa că pentru efortul depus Maya, Asociaţia Română de Speedcubing îţi mulţumeşte foarte mult!

 

Să nu uităm de cele 200 de cuburi, care au fost utilizate pentru realizarea mozaicului cu portretul lui Dan Negru. Ele reprezintă sponsorizarea, primită de la familia Plohi, cărora le mulţumim, în mod deosebit!

Dani Plohi – care a participat în anul 2016 la Next Star –  şi familia lui au fost alături de noi, tot timpul, şi ne-au sprijinit în  toate activităţile legate  de speedcubing.

 

Mulţumirile nu se opresc… fiindcă sunt foarte multe persoane, care ne ajută în vederea desfăşurării evenimentelor de speedcubig, precum este Bianca Morgociu. Bianca este cea care a realizat masca, pe care Alexia a purtat-o la Next Star. Bianca Morgociu este elevă la Liceul Dimitrie Paciurea, care este un liceu de arte. Mulţumim Bianca pentru efortul depus de până acum, în general, şi în mod special pentru că ai fost alături de Alexia!

 

Mulţumim tuturor pentru sprijinul acordat, atât material, financiar cât şi moral!

Asociaţia Română de Speedcubing

Posted in:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.