CE2016 cub Rubik – Romania a avut cel mai tanar participant!

Salutare,

Tocmai am revenit de la Campionatul European de cub Rubik din Praga (editia 2016), care a avut loc in weekendul trecut (15-17 Iulie). Am fost parte din staff, ca de fiecare data, iar aici am obtinut medalia de reprezentat al Romaniei. La aceasta editie insa, am avut-o alaturi si pe Nicoleta Matei (6 ani) pe care o cunosc de la 1 an si care a urcat pe podium alaturi de mine obtinand premiul pentru cel mai tanar participant al competitiei! A fost concurentul cel mai indragit de toata lumea!

IMG_0739

IMG_0743

De asemenea, multumiri si felicitari tatalui ei, Nicolae Matei care a facut pozele si care a obtinut o medalie ca reprezentant al Rep. Moldova. El a reusit sa o invete pe Nicoleta sa rezolve cubul Rubik in 41.56sec!

IMG_1089IMG_0772

Pe Nicolae il cunosc de la Cluj, de la prima editie a Romanian Rubik Open 2010 si ne vedem in fiecare an la competitiile de cub Rubik organizate acolo. Am petrecut clipe frumoase impreuna cu ei si le multumesc pentru ca de aceasta data am avut cu cine vorbi limba romana la un campionat de asemenea talie.

IMG_0755-2IMG_0760-2

 

 

 

 

 

 

 

Felicitari Nicoletei pentru diploma obtinuta si pentru imaginea frumoasa pe care ne-a creat-o!

IMG_1062IMG_1075

Cu aceasta ocazie am reusit sa obtin o sponsorizare de 6 timere pentru comunitatea noastra, toate noi Stackmat Gen.4! Astfel, cu banii pe care i-am donat in acest articol vom achizitiona si 6 display-uri generatie noua, pentru a ne innoi echipamentele cu cele mai noi versiuni si pentru a continua sa organizam competitii mai bune. 🙂

Stackmat Gen4

Radu Faciu

PS – Mai multe poze de la Euro2016 gasiti pe albumul facebook aici!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.