Romanian Rubik Open 2016

Suntem onorati sa anuntam cea de-a doua competitie din acest an! Romanian Rubik Open 2016! Aceasta se va desfasura pe 19-20 martie, la Polus Center din Cluj!

Suntem foarte entuziasmati deoarece, dupa cum multi stiu probabil, aceasta competitie e o traditie de cativa ani(prima competitie din Romania a fost organizata in Cluj, in aceeasi locatie, in 2010). Anul trecut insa, nu s-a mai tinut, dar iata ca a revenit! 🙂


Mai jos aveti link-ul cu pagina competitiei pentru mai multe detalii!

Pagina: Click aici!

Va multumim si va asteptam cu mic, cu mare la competitie!

 

Posted in:

7 Comments

 1. Bună ziua,

  Studiez de ceva timp metoda Friedrich dar încă sunt departe de performanță. Nici timpul nu-mi permite să mă antrenez zilnic. Cel mai bun timp al meu este de 53 sec. Credeți că merită să mă înscriu la concurs? Aveți o categorie pentru Old Boys?

  Mi-ar plăcea să vin la Cluj, îmi pot revedea și prietenii de facultate.

  Toate cele bune,
  Dan Vasilescu

  • Bineinteles ca merita! Tot timpul ne dorim concurenti noi, mai tineri, mai in varsta… concursurile sunt pentru oricine si asta este “problema” mereu. “Merita sa ma inscriu?” 🙂
   Nu exista o categorie old boys, insa exista medalie pentru cel mai varstnic concurent, deci poate veti avea sanse la aceea.
   Astetam sa va inscrieti!

   • Din păcate, din motive de sănătate, nu mai pot ajunge deși mi-am dorit mult. Vestea bună e că m-am mobilizat și am avansat cu algoritmii PLL. Până la ziua concursului mă aștept să-i fi exersat pe toți. Sper ca până la următorul concurs să avansez si cu OLL și să mă încadrez în cele 45 de secunde.

    Succes,
    Dan Vasilescu

  • Da. Asta a fost si ideea, sa promovam si probe care sunt mai rare si sa dam sansa sa se faca recorduri si aici. La mai toate concursurile am avut 2 si 3 runde pt 2×2.

 2. Buna ziua! Baietelul meu de 9 ani este un foarte mare fan al cubului Rubik (rezolva cuburile 3×3, 4×4, 5×5, 6×6). Nu am apucat sa-l inscriem pana pe data de 13 martie. Credeti ca exista vreo sansa pentru el sa participe? Multumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.