Vineri-17 Aprilie, Speedcubing din nou la ProTV!

Anul acesta Radu a format o noua echipa pentru “Romanii au talent”.  Astfel, Cristian Leana (participant și in anul 2012), Martin Fronescu și Flavian Glonț au participat la peselecțiile emisiunii si vor aparea vineri la TV.

Cei care vor să vadă numărul lor din show-ul Românii au Talent sunt invitați să se uite vineri de la ora 20:30 pe postul de televiziune ProTV!


Daca au reusit sa treaca mai departe sau nu si cate X-uri si-au luat, urmeaza sa vedeti!

Să îi felicităm pe cei trei concurenți și să îi susținem în continuare!

gradient

Posted in:

6 Comments

  1. Eu il sustin pe Flavian Glont deoarece este de aceiasi varsta cu mine si cred ca el poate face lumea sa se ridice in picioare.Sau poate chear il poate convinge pe Andi sa apese butonul care-i poate duce direct in semifinala.!!!!

  2. Ati fost de-a dreptul grozavi! Toti! Va sustin si votez pana in finala. faceti o treaba minunata.Deabia astept sa va vad in semifinala! Mult succes in continuare.

  3. Sunteti foarte tari, datorita voua m-am apucat de cubing acum ceva timp, acum scot un timp de 50 secunde si am vreo 6-7 puzzle-uri si vreau sa continui, in vacanta vreau minim F2L si poate chiar toata medota Fridich.

    • Buna Sergiu! Ne bucuram ca te-ai apucat si tu de speedcubing :). Te asteptam si pe forum si la concursuri! Succes si spor la timpi cat mai buni! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.