A murit un prieten…

Astazi m-am intristat.

Am aflat ca ieri, 6 August 2015, Anders Larsson a incetat din viata. Multa lume din Romania probabil ca nu stie cine este si ce a facut in lumea cubing-ului, dar ii poate gasi profilul aici. Nici nu astept comentarii la acest post, insa simteam nevoia sa imi exprim intristarea. Vestea a fost anuntata pe siteul suedez de speedcubing fondat de el: http://svekub.se/.

A fost un profesor universitar in domeniul fizicii, de origine suedeza, care a trait cativa ani in Singapore unde a si lansat comunitatea de speedcubing de acolo si in alte cateva tari din zona Asiei. A participat la primul Campionat Mondial de cub Rubik din noua era (2003) si a fost persoana care are cele mai multe tari la activ in WCA: a participat la concursuri in 39 de tari diferite. Cei mai multi nici nu au atatea concursuri la activ.

A fost si va ramane un simbol in speedcubing!

A fost un prieten, o persoana cu care mi-am petrecut foarte mult timp la anumite competitii, in special Campionatul Mondial din Tailanda 2011 (Bangkok) si Euro 2012 (Polonia) si impreuna cu care am multe amintiri. Nu il voi uita niciodata… 🙁

Dumnezeu sa il odihneasca!

Posted in:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.