Asociatia Romana de Speedcubing

Salutare,

Va anunt cu bucurie (si cu intarziere) ca am reusit in decursul anului trecut sa inregistram oficial “Asociatia Romana de Speedcubing” ca ONG non-profit. Multumesc lui Mihai Capatinescu, Teodor Toma si Bianca Stanciu pentru ca s-au ocupat de acest demers pe care eu am incercat sa il fac cu ceva timp in urma, dar nu l-am finalizat. Nu a fost usor sa se ocupe de toate actele si hartiile necesare, dar la finalul verii trecute, 2016, au reusit acest lucru. Mi-au implinit astfel un vis, despre care am vorbit si in acest interviu: http://blog.vivo-cluj.com/interviu-cu-radu-faciu-cel-mai-pasionat-speedcuber-din-romania/ si le multumesc celor trei!

Ei sunt si membrii asociatiei, iar eu am refuzat vreo functie momentan. Nu alerg dupa ele, nu am timpul necesar acum sa ma implic ca in trecut si am considerat mai motivant pentru ei sa fie reprezentanti ai acestui ONG. Sunt sigur ca impreuna vom duce speedcubing-ul in Romania si mai departe de aici inainte.

Asociatia a fost fondata dintr-o parte din banii pe care i-am donat anul trecut (vezi articol), iar restul au ramas in contul ei. Din acest fond vom putea sa cumparam echipamente, materiale promotionale sau sa facem mai multe concursuri si mai frumoase. Taxe la concurs vor exista insa in continuare, pentru a acoperi macar o parte din costuri.

De asemenea, avand un statut legal, official, vom putea obtine mult mai usor sponsorizari si sa facem evenimente mai importante. Asa ca, daca aveti parinti, rude sau cunoscuti dispusi sa ajute, sunt bineveniti.

Felicitari celor trei si sa ne revedem cu bine!

Radu Faciu

Posted in:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.