Bine ați venit pe noul site!

Acesta este noul speedcubing.ro la care am lucrat în ultimele luni. Vechea versiune avea deja 5 ani si era cam învechită pentru anul 2014. Din 2009 ea și-a făcut treaba pentru anii care au trecut și ne-am bucurat de vechiul site așa cum a fost. Prin el am reușit să lansez hobby-ul nostru la noi în țară. Acolo am anunțat mereu toate concursurile și toate știrile imporante despre speedcubing și tot prin el s-au întâmplat cele mai frumoase experiențe din viața mea.

Logo Speedcubing.ro

Acest update, cred eu, arată mult mai bine, mai modern și este mai simplu de folosit. Am rescris toate metodele de rezolvare astfel încât să fie mai ușor de înțeles pentru oricine. Am updatat toți algoritmii, iar dacă găsiți vreo greșeală vă rog să-mi spuneți și o voi corecta. Vreau să fie un site fără greșeli, deschis tuturor și care va fi de actualitate mulți ani de acum încolo. I-am updatat și structura astfel încât să fie mai ușor de înțeles activitatea noastră. Ca metode de rezolvare va conține strict puzzle-urile WCA și nimic în plus. Restul se pot discuta pe forum.

Ar mai fi câteva lucruri care ar trebui adăugate site-ului, câteva pagini/metode, mici update-uri, dar voi lăsa acest lucru în seama altora. Sunt dispus să dau acces și altor persoane să se ocupe mai departe de el, dacă își găsesc motivația necesară pe care am avut-o eu odată. Altfel, site-ul va rămâne în stadiul actual, care nu este oricum unul rău. Nu mai am suficient timp să îl dedic părții online a speedcubing-ului și prefer, din timpul liber rămas, să mă ocup mai departe doar de organizatul competițiilor.

Mulțumesc tuturor celor care m-au urmărit în acești ani și sper să o facă în continuare, iar cel mai important este să vină la evenimentele noastre și să ne (re)întâlnim.

Ne vedem la concursuri!

Radu Făciu

Posted in:

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.