Forum nou – Aprilie 2015

Am revenit la varianta veche de forum (phpBB), dar cu un model modern si ajustat anului 2015. Merge mult mai rapid si este mai eficient decat cel pe care l-am avut in ultimele luni (bbPress). Cel din urma se misca greoi, avea multe plugin-uri si era foarte inactiv din aceste motive.

Userii de pe forumul vechi (2009-204) vor avea exact aceleasi conturi (user/parola), deci se pot loga fara probleme. Cei care isi facusera cont pe ultimul forum vor trebui din pacate sa isi recreeze unul. Avem doar cateva rugaminti si recomandari:

  1. Sa “Marcati toate forumurile ca citite”/”Mark forums read” dupa ce va logati dupa mult timp. Butonul il gasiti sus, in stanga, sub “speedcubing.ro”. Astfel toate topicurile vor fi marcate ca citite si toate culorile vor fi albastru. Daca se va posta ceva nou veti observa imediat ca sectiunea si-a schimbat culoarea. Aceasta doar pentru userii vechi, care nu s-au mai logat de mult timp.
  2. In panoul vostru de control (User Control Panel) puteti alege acum si limba romana. Veti avea forumul si in romana.
  3. Asa cum am incercat pe ultima versiune si a functionat, am dori ca toti utilizatorii sa-si puna numele real si o poza reala (100px x 100px). Daca aveti dificultati cu acest lucru imi puteti trimite poza mie, Mirunei sau lui Ilie pe mesaj privat si ne ocupam noi. E doar o recomandare si nu o obligatie.

Alte lucruri le puteti citi aici: Recomandari sau le vom discuta pe forum.

Succes!

Posted in:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.