Prima întâlnire a cuberilor români

București, 20 Decembrie 2009

Pe 20 Decembrie 2009 a avut loc prima întâlnire a speedcuberilor din România și am anunțat-o încă de la începutul lunii Noiembrie. Pe forum a fost locul une ne anunțam prezența pentru a ști se câți contăm. Ne-am întâlnit la ora 12 într-o zi plină de zăpadă, într-un local din zona liceului Haşdeu numit Genesis. Alegerea a fost a lui Octavian iar nouă ne-a plăcut locația. Eu am ajuns la ora 12 şi nu la 11:30 așa cum îmi propusesem. La acea oră erau veniţi mai mult de jumătate dintre cei anunţati şi am rămas plăcut surprins să văd că au reuşit să fie prezenţi atât de mulți. Jocurile incepuseră deja iar împrietenirea nu a fost o problemă pentru nimeni. Toată lumea vorbea și se simțea bine. Mai jos este un scurt mix cu pozele şi filmuleţele din acea zi pe care nu o vom uita niciodată:

Fiecare participant a primit câte o diploma (ideea a fost a lui Eduard), iar micul cadou sperăm că a plăcut tuturor. Peste un timp, aceasta va fi o amintire frumoasă pentru noi toţi.

Alte comentarii și păreri despre această întâlnire puteţi gasi aici pe forum, iar cei care au fost prezenți pot posta commenturi mai jos fără nici o ezitare. Sper că toată lumea s-a simţit bine, iar eu unul sunt mai mulţumit decât mă aşteptam.

Mulţumesc înca o dată tuturor celor care au venit. Cu siguranţă vor mai fi şi la anul alte întâlniri şi poate evenimente mai importante. Până atunci vă urez Sărbători fericite!

Radu

 • Au fost prezenți următorii:

  Radu Făciu – Radu
  Eduard Aştilean – eduard
  Szabolcs-László Bordás- garlic
  Christian Vasile – Sadak
  Mihnea Gheorghiţă- DubluVe
  Mihai Iorga – mih
  Andrei Pîrvu – patzanashu
  Alexandru Condrea
  George Dobrea
  Andrei Butucaru – DERAIATU
  Andrei Dumitrescu- andumy
  Sorin Dumitrescu
  Octavian Fînaru
  Sorin Prunescu – sorin_prunescu
  Teodor Fodorean – TEDY888
  Mihai Gheorghe
  Andrei Staicu – bleacheda
  Daniel Negrea – KIBUR
  Cosmin Nodea – 3comman

 • Următoarele persoane nu au putut fi prezente, dar le menţionez pentru că ştiu că ar fi dorit să vină. Din păcate nu au avut posibilitatea:

  Costel Badeci – Costel
  Gyori Cristian -shaquille3
  Şipoteanu Alexandru – sunkid
  Claudiu Kuharek – blackout

  Ei vor primi de asemenea o diplomă semnată.